fbpx

Φοιτητές ανακηρύχθηκαν νικητές στο διαγωνισμό “Next Generation Proposals for a Better Cyprus” από την Consulco.

Συγχαρητήρια στους φοιτητές του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος που αναδείχτηκαν νικητές του διαγωνισμού 
Next Generation Proposals for a Better Cyprus  
που διοργανώθηκε από την εταιρεία Consulco
Οι νικητές/τριες είναι: 
· Βλαντισλάβ Μάχος
· Σάββα Μάριος
· Γκάτζιος Παρασκευάς
· Πατσάκας Χρήστος
· Ασλανίδου Ντιάνα
· Μουραντίδου Ελίνα 
Συντονιστής της δράσης ήταν ο Καθηγητής Ανδρέας Χατζηξενοφώντος, Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος. 
Η Consulco είναι ένας εξειδικευμένος διαχειριστής επενδύσεων που δομεί και διαχειρίζεται επενδύσεις σε ακίνητα, πιστώσεις και ιδιωτικές μετοχές στο Λονδίνο και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εταιρειών Consulco, ιδρύθηκε πριν από τριάντα χρόνια και διατηρεί γραφεία στο Λονδίνο, το Ντουμπάι, την Λευκωσία και την Λεμεσό, με περισσότερους από 100 επαγγελματίες που δομούν και διαχειρίζονται επενδύσεις προς όφελος των πελατών της. 
Οι φοιτητές μας με τις πιο καινοτόμες ιδέες κατάφεραν να κερδίσουν έξι χρηματικά βραβεία. Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.  Επιπλέον, σε μεταγενέστερο στάδιο, ο πρώτος νικητής, Vladislav Macho, θα παρουσιάσει τις προτάσεις του σε αντιπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας με την ελπίδα να προκαλέσει την απαραίτητη συζήτηση και ανταπόκριση για να υπάρξει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία μας. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *