fbpx

Συνεργασία του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος με το Πρόγραμμα ReGeneration με σκοπό την καλύτερη υποστήριξη των αποφοίτων Marketing

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος είναι περήφανο για τη νέα συνεργασία που έχει ξεκινήσει με το ReGeneration, το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και απασχόλησης για νέους και νέες πτυχιούχους, με στόχο την παροχή ευκαιριών επαγγελματικής εξέλιξης για τους πρόσφατα απόφοιτους στην Ελλάδα.

Οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος θα ενημερώνονται για τα εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης του ReGeneration, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας τους στον τομέα που έχουν επιλέξει.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το ReGeneration για να προσφέρουμε στους αποφοίτους μας, πολλοί από τους οποίους διαμένουν στην Ελλάδα, αυτή τη μοναδική ευκαιρία να συνεχίσουν την εκπαίδευση και την κατάρτισή τους μετά το πέρας της φοίτησής τους στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος”, δήλωσε ο Πρύτανης, Καθηγητής Παντελής Σκλιάς. “Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει τους αποφοίτους μας να διαπρέψουν στη σταδιοδρομία τους και να συνεισφέρουν ουσιαστικά στον τομέα τους”.

Το ReGeneration πρόκειται για μία μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε το 2014 με σκοπό την καταπολέμηση του brain-drain και της νεανικής ανεργίας, την αύξηση της νεανικής απασχολησιμότητας, καθώς και το γεφύρωμα του χάσματος μεταξύ νέου πτυχιούχου και αγοράς εργασίας, με βάση τις προκλήσεις της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Μέχρι και τον Μάρτιο του 2023 έχει καταφέρει 3.200+ προσλήψεις νέων σε ένα δίκτυο 2.000 εταιρειών πανελλαδικώς, με παράλληλη παροχή 1.000.000 ωρών εκπαίδευσης σε ήπιες, ψηφιακές & τεχνικές δεξιότητες.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *