fbpx

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Για μια ακόμη χρονιά το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και την ACADEMIA, και προσφέρει στους επισκέπτες της τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου και να κερδίσουν υποτροφίες σπουδών.

Καθηγητές, εκπαιδευτικό προσωπικό και συνεργάτες του Γραφείου Β. Ελλάδας, θα βρίσκονται σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο 14, stand 2, καθημερινά από τις 16:00 ως τις 22:00, και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 ως τις 22:00. Οι επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα μπορούν να λάβουν πληροφόρηση για την προοπτική σπουδών στην Κύπρο, τους τομείς σπουδών του Νεάπολις, και τις διαδικασίες εγγραφής για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Το Γραφείο Β. Ελλάδας βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 80 και είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων από τις 10:00 έως τις 20:00 καθημερινά.

Επιπλέον το Πανεπιστήμιο Νεάπολις θα διοργανώσει διαγωνισμό στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης, με έπαθλο υποτροφίες για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, καθώς επίσης και ειδικές προσφορές στα δίδακτρα για όλους όσους συμμετέχουν στην διαδικασία υποτροφιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *